Vår historie

Det hele startet i 1965 da bønder fra seks ulike meierikooperasjoner i Frankrike slo seg sammen. Med deres franske kunnskap, unike smak og forkjærlighet for yoghurt, gikk de to ledende kooperativene Yola og Coplait sammen – Yoplait ble født.

FRANSK LIDENSKAP

Yoplait så at det i fremtiden ville være et behov for å få meieriprodukter til en befolkning som sakte, men sikkert, forlot de bølgende åsene av jordbruksmark til fordel for mer urbane strøk. Grunnleggerne av Yoplait var dedikert til den friske og gode smaken, og hvert valg gjenspeilet den dedikasjonen.

VÅR LOGO

Den lille blomsten med seks blader representerer de seks originale kooperasjonene. Kunstneren som laget den første gang forklarer hvordan han tenkte – «Siden en liten blomst både er sart samtidig som det er et symbol på kraften i naturen og alt det gode som den genererer… Den forblir intakt, uforanderlig og evig gjennom tidene, for å minne oss på at naturen må forbli intakt for å holde oss i live. Det er Yoplait, evig friskhet.»

VÅRE INGREDIENSER

Yoplait er kjent for sin deilige kombinasjon av frukter og yoghurt. Yoplait var den første til å ha kremete yoghurt med frukt blandet inn. Plutselig kunne alle spise jordbær av beste kvalitet året rundt!

YOPLAIT I DAG

Det har gått over 50 år og vi sprer fortsatt vår kjærlighet for yoghurt over hele verden. Vi jobber hardt for å sikre at det smaker godt, med ingredienser av beste kvalitet. Og det er ikke bare det som skiller oss fra andre aktører – det er den unike franske hengivenheten til håndverket som gjør vår yoghurt spesiell.

Hjørnestenen i vår Yoplait-familie er våre ingredienseksperter, spesielt fokusert på det vi kaller de tre store innen yoghurt: Melk, frukt og kulturer. Vi vet at du elsker yoghurt.

Så som vi sier i Frankrike – voilà!