Ernæring

Melk er kilde til flere viktige næringsstoffer, blant annet kalsium, jod, fosfor, vitamin B2, vitamin B12 og proteiner. Mer enn 60 prosent av inntaket av kalsium og jod kommer fra melk og meieriprodukter (melk.no).

3 OM DAGEN

Helsedirektoratet anbefaler i sine kostråd at vi har et daglig inntak av magre meieriprodukter. Med det mener de tre porsjoner (melk.no).

FETT OG SUKKER

Tilsatt sukker gir mye ekstra tomme kalorier, samtidig som fett er den mest konsentrerte energikilden i maten. For mye av dette kan medføre overvekt og flere ulike livsstilssykdommer, slik som diabetes og hjerteinfarkt. Spesielt tilsatt sukker har nordmenn vært flinke til å redusere de siste årene, og innen yoghurt så har Double 0% gitt folk et godt alternativ.

YOPLAIT DOUBLE 0%

Yoplait Double 0% benytter skummet melk, som gjør at yoghurten har 0% fett. I motsetning til en del andre yoghurter så er det 0% tilsatt sukker i Yoplait Double 0%, det er kun et naturlig innhold av sukker fra melk, frukt og bær. Med dobbelt så mye frukt og bær som i vanlig norsk fruktyoghurt, sammmen med naturlig farge og aroma, så gir det en deilig og fruktig smak.