Ernæring

Våre franske fruktyoghurter trenger hverken fett eller tilsatt sukker for å smake fantastisk. Double 0 inneholder ekstra mye frukt og bær. Selvfølgelig med naturlig farge og aroma.

YOPLAIT DOUBLE 0

Yoplait Double 0 benytter skummet melk, som gjør at yoghurten har 0% fett. Og i motsetning til en del andre yoghurter så er det 0% tilsatt sukker i Yoplait Double 0. Det er kun et naturlig innhold av sukker fra melk, frukt og bær.

Double 0 inneholder ekstra mye frukt og bær. Sammen med naturlig farge og aroma, så gir det en deilig og fruktig smak.

3 OM DAGEN

Helsedirektoratet anbefaler i sine kostråd at vi har et daglig inntak av magre meieriprodukter. Med det mener de tre porsjoner (melk.no).

Melk er kilde til flere viktige næringsstoffer, blant annet kalsium, jod, fosfor, vitamin B2, vitamin B12 og proteiner. Mer enn 60 prosent av inntaket av kalsium og jod kommer fra melk og meieriprodukter (melk.no).

FETT OG SUKKER

Tilsatt sukker gir mye ekstra tomme kalorier, samtidig som fett er den mest konsentrerte energikilden i maten. For mye av dette kan medføre overvekt og flere ulike livsstilssykdommer, slik som diabetes og hjerteinfarkt. Spesielt tilsatt sukker har nordmenn vært flinke til å redusere de siste årene, og innen yoghurt så har Double 0 gitt folk et godt alternativ.

NATURLIG FARGE OG AROMA

I vår yoghurt bruker vi selvfølgelig naturlig farge og aroma. De naturlige aromaene er utvunnet fra selve frukten, og bidrar til en enda bedre smak.

Den naturlige fargen kommer fra frukt og bær, og avhengig av variant så kan det være hyllebærjuice, solbærjuice og tistel- og sitronkonsentrat. I blåbær er det kun farge fra blåbærene. Fargen brukes for å gjøre yoghurten enda mer tiltalende.