Double 0 Skogsbær

Vår skogsbæryoghurt har en deilig miks av smaker fra naturen. Blåbær, Bringebær, jordbær og bjørnebær forenes i samme fortryllende yoghurt.

0% tilsatt sukker

0% fett

Mye frukt og bær

Pakning med 4 begere (4x125g)

Ingredienser:

skummet melk, 10 % skogsbær (jordbær, bringebær, bjørnebær, blåbær, hyllebær, hyllebærjuice*), skummetmelkpulver, gelatin, naturlig aroma, søtstoffer (sukralose, acesulfam K), yoghurtkultur

* fra konsentrat

Næringsinnhold

Per 100g

Per beger

Energi

174 kJ (41 kcal)

217 kJ (51 kcal)

Fett

0,1 g

0,2 g

- hvorav mettede fettsyrer

0,1 g

0,1 g

Karbohydrater

5,7 g

7,2 g

- hvorav sukkerarter

5,7 g

7,1 g

Kostfiber

0,3 g

0,4 g

Protein

4,2 g

5,2 g

Salt*

0,11 g

0,14 g

vitamin B12

0,4 µg (17%**)

0,5 µg (21%**)

Kalsium

140 mg (17%**)

175 mg (21%**)

* Naturlig forekommende natrium ** av referanseverdien

Double 0 Skogsbær

Finnes hos: Mega, Obs, Meny, Kiwi, Rema, Spar, Eurospar, Joker, Bunnpris. Spør butikken hvis du ikke finner yoghurten!

Hva er det?

Acesulfam K

Det er et søtstoff som er 200 ganger søtere enn sukker, og man trenger lite for å erstatte søtheten til hvitt raffinert sukker. Det er uten kalorier, er godt testet og trygg å spise.

Sukralose

Det er et søtstoff som er 400-800 ganger søtere enn sukker, og man trenger derfor veldig lite. Sukralose lages av vanlig sukker og smaker også likt. Det er helt uten kalorier.

Skummetmelkpulver

Det er tørket skummet melk. Den bidrar til at yoghurten blir noe mer fyldig. Tidligere var det pålagt med melketørrstoff for å kunne betegne det som yoghurt.

Gelatin

Det er et protein som utvinnes fra storfe. Det gjør yoghurten mer fyldig.

Naturlig aroma

Det er naturlige bæraromaer som er utvunnet fra bærene, og som bidrar til en naturlig god bærsmak.

Naturlig farge

Det er farge som er fra bærene. Fargen gjør yoghurten enda mer tiltalende.

INSPIRERENDE OPPSKRIFTER

Prøv Double 0 yoghurten i en av disse deilige oppskriftene. De gir en frisk start på morgenen eller et ekstra godt påfyll gjennom dagen.