Vannmelon-is med bringebær og pistasjnøtter

Slik gjør du

  1. Del vannmelonen i like store trekanter.
  2. Del grillspydene i 8 like lange staver. Dette er ispinnene.
  3. Stikk ispinnene inn i vannmelonen fra det grønne skallet og inn mot midten. Bruk gjerne noe skarpt og tynt inn for å lage hullet først, eksempelvis en tannpirker eller et grillspyd i metall. Sett vannmelonene deretter til side.
  4. Topp hver vannmelon med Yoplait og deretter frosne bringebær som du knuser lett med hendene. Legg dem over på en liten fjøl dekket med bakepapir.
  5. Finhakk pistasjnøtter og dryss over vannmelonen.
  6. Sett inn i fryseren i 2-3 timer.
  7. Før servering, la dem stå i minst 5-6 minutter før de spises.

Denne oppskriften er fra Matkanalens serie «Sunt og Digg» der Emilie Nereng lager himmelsk sommersnacks med Yoplait Double 0%.

Vannmelon-is med bringebær og pistasjnøtter

Ingredienser

  • 1 beger (125 g)Double 0% Bringebærlimonade
  • 1/8Vannmelon
  • 50 gfrosne bringebær
  • 20 gpistasjnøtter
  • 2grillspyd i tre