Vannmelon-is med bringebær og pistasjnøtter
Slik gjør du
- Del vannmelonen i like store trekanter.
- Del grillspydene i 8 like lange staver. Dette er ispinnene.
- Stikk ispinnene inn i vannmelonen fra det grønne skallet og inn mot midten. Bruk gjerne noe skarpt og tynt inn for å lage hullet først, eksempelvis en tannpirker eller et grillspyd i metall. Sett vannmelonene deretter til side.
- Topp hver vannmelon med Yoplait og deretter frosne bringebær som du knuser lett med hendene. Legg dem over på en liten fjøl dekket med bakepapir.
- Finhakk pistasjnøtter og dryss over vannmelonen.
- Sett inn i fryseren i 2-3 timer.
- Før servering, la dem stå i minst 5-6 minutter før de spises.
Denne oppskriften er fra Matkanalens serie «Sunt og Digg» der Emilie Nereng lager himmelsk sommersnacks med Yoplait Double 0%.
Ingredienser
- 1 beger (125 g)Double 0% Bringebærlimonade
- 1/8Vannmelon
- 50 gfrosne bringebær
- 20 gpistasjnøtter
- 2grillspyd i tre