Chiagrøt

Slik gjør du

  1. Rør yoghurt, chiafrø og kokosmelk sammen i en skål, og sett i kjøleskapet over natten slik at blandingen tykner.
  2. Ta litt honning på blomsten for å klistre den fast på glasset du skal servere i.
  3. Fyll opp med chiagrøt, og topp med for eksempel kuler av dragefrukt, spiselige blomster og bringebær.
  4. Syltetøy på sekunder: mos bærene i en foodprocessor, rør inn chiafrø, smak til med vaniljeekstrakt, la tykne i kjøleskapet.

Denne oppskriften er fra Matkanalens "Snapchat Shows" sommeren 2021.

Chiagrøt

Ingredienser

  • 1 begerYoplait Double 0% Bringebærlimonade
  • 3 sschiafrø
  • 2 dlkokosmelk
  • honning
  • spiselig blomst
  • Syltetøy på sekunder:
  • 200 gbær
  • 1 sschiafrø
  • vaniljeekstrakt

Topping

  • Valgfri topping