Chiagrøt
Slik gjør du
- Rør yoghurt, chiafrø og kokosmelk sammen i en skål, og sett i kjøleskapet over natten slik at blandingen tykner.
- Ta litt honning på blomsten for å klistre den fast på glasset du skal servere i.
- Fyll opp med chiagrøt, og topp med for eksempel kuler av dragefrukt, spiselige blomster og bringebær.
- Syltetøy på sekunder: mos bærene i en foodprocessor, rør inn chiafrø, smak til med vaniljeekstrakt, la tykne i kjøleskapet.
Denne oppskriften er fra Matkanalens "Snapchat Shows" sommeren 2021.
Ingredienser
- 1 begerYoplait Double 0% Bringebærlimonade
- 3 sschiafrø
- 2 dlkokosmelk
- honning
- spiselig blomst
- Syltetøy på sekunder:
- 200 gbær
- 1 sschiafrø
- vaniljeekstrakt
Topping
- Valgfri topping